ergonomie | patiënten comfort

Duizenden tandartsen  & zorgverleners gingen u voor met een Happynecks® product

Lees meer

Ontdek onze producten

Ontdek hoe onze producten uw praktijk kunnen helpen innoveren en tandartsen kunnen ondersteunen bij het voorkomen van lage rugpijn en andere werkgerelateerde gezondheidsproblemen.

Happynecks is wereldwijd gepubliceerd in:

Dental Barometer

Ergonomie

Het Happynecks® hoofdkussen is zo ontworpen dat door zijn unieke vorm alle bewegingsrichtingen van de halswervelkolom naar de eindstand mogelijk zijn.

Deze eindposities van flexie/extensie, lateroflexie en rotatie geven de behandelaar een optimaal zicht op het werkgebied met behoud van een optimale ergonomische werkhouding.

Meer over ergonomie
Happynecks hoofdkussen met de ergonomische zithouding van de tandarts en het comfort van de patiënt in de tandartsstoel

Made in Holland

Alle Happynecks® producten worden met de hand gemaakt in Nederland. Alleen materialen van de hoogste kwaliteit worden gebruikt.

Lees meer

Onze
kwaliteitsgaranties

Gratis verzending (in EU) binnen 3 werkdagen

Alle producten worden binnen 3 werkdagen verzonden 

30 dagen: Niet goed, geld terug garantie!

Terugbetaling in de 1e maand na ontvangst

Duurzame productie

Alle Happynecks® producten zijn duurzaam ingekocht

Wereldwijde partners

Happynecks oprichters Peter & Jerry

Hoe is het idee van de Happynecks® producten ontstaan? 

Jerry (fysiotherapeut) kwam in zijn particuliere praktijk veel tandartsen tegen met verschillende nek- en schouderklachten. Daarnaast klaagden veel patiënten na een tandheelkundige behandeling over nekklachten. Jerry nam contact op met zijn partner Peter. Samen besloten ze de ergonomie en ondersteuning van de nek tijdens de tandheelkundige zorg te onderzoeken. Daartoe riepen ze de hulp in van tandzorgverleners uit hun kennissenkring. Ze kwamen er al snel achter dat hier nog veel te winnen viel... Peter daagde Jerry vervolgens uit om naar de tekentafel te gaan en een schets te maken van de ideale neksteun in een behandelstoel. Resultaat: Happynecks® versie 1 was geboren :)

Met de feedback van tandartsen en patiënten is het product verder ontwikkeld tot de huidige versie. Het is getest door 151 patiënten, waarbij 96% aangaf het kussen opnieuw te willen gebruiken tijdens een volgende behandeling. Dit resultaat sterkt ons in de overtuiging dat we een mooi product hebben ontwikkeld dat patiënten optimale ondersteuning en comfort biedt tijdens een behandeling.