Reseller Belgium
Dental Discovery

Dental Discovery, voor kwaliteit & service in de praktijk.Wij verzorgen totale tandartsinstallaties, van enkel units tot totaalprojecten in de tandheelkunde. Uw praktijk, onze zorg.

International reseller
KARMA Dentistry

KARMA Dentistry is een online platform voor uitgebreide tandheelkundige opleiding. Wij bevorderen en faciliteren permanente educatie van hoge kwaliteit met slechts één doel: onze patiënten de beste tandheelkundige zorg geven die ze kunnen krijgen. Familie tandheelkunde of het soort zorg dat men zelf zou willen ontvangen is de rode draad. Wij zorgen en geloven in comfortabele en hoogwaardige tandheelkundige zorg. 

Distributeur Noorwegen
Technomedics

Het aandachtsgebied van Technomedics is altijd innovatieve kwaliteitsproducten geweest - iets anders dan anders. Wij zijn regelmatig in gesprek met specialisten om de behoeften en wensen te achterhalen en ervoor te zorgen dat de producten van onze leveranciers van de hoogste kwaliteit zijn.

Distributor Italy
A.T.F.C. Distribution

A.T.F.C. Distribution is in september 2016 ontstaan uit een rib uit A.T.F.C. Consulting na drie jaar analyse en specifieke consultancy in de tandheelkundige sector. Het importeert en distribueert geavanceerde technologieën.
Het werkt alleen samen met gecertificeerde bedrijven om de kwaliteit van de materialen op de markt te verhogen en zo de patiënten en klinieken waarmee het werkt te beschermen.

Importeert en distribueert officieel:
- Froggy&Co met de lijn: Froggymouth;
- Dyna Dental met de complete implantatenlijn;
- Dr Foggy met de Antifog lijn;
- Happynecks met de Happynecks lijn;
- Young Innovations met de Zooby-lijn.

BeNelux distributor
4CleverDental

4CleverDental (4CD) – Trotse partner van ExamVision NL - is leverancier van diverse innovatieve producten voor de dentale professionals en biedt instrumenten met een duidelijk toegevoegde waarde voor tandarts & patiënt waarbij kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

Reseller Germany
Dentalkauf24

Dentalkauf24 is uw betrouwbare tandheelkundige vakhandel voor tandartsen, orthodontisten, tandtechnici, tandtechnische laboratoria en universiteiten met tandheelkundige opleidingen en hun studenten met een groot aanbod aan apparatuur op het gebied van tandheelkundige benodigdheden. Naast de verkoop van nieuwe apparaten zijn wij ook een competent aanspreekpunt voor reparaties en onderhoud van tandheelkundige apparaten ter plaatse in de regio's Dresden, Leipzig en Neurenberg.

Distributor Netherlands
Easier Dental Care

Easier Dental Care is opgericht in 2011 en is een tandheelkundige leverancier en dienstverlener op de Nederlandse en Belgische tandheelkundige markt. Onze missie is de patiënt door middel van innovatieve en kwalitatieve producten, die het lichaam zo min mogelijk belasten, een gezondere dentale behandeling te bieden met als doel het welzijn van de patiënt te bevorderen.

Reseller germany
PIXEL.dental

PIXEL.dental zoekt voor u de BESTE compatibele tandheelkundige benodigdheden tegen TOP prijzen! Wij hebben eersteklas contacten in de tandheelkundige industrie wereldwijd. We zoeken specifiek naar de beste prijs/prestatieverhouding voor onze tandheelkundige gemeenschap
✓ Gratis verzending vanaf 1€
✓ Tevredenheidsgarantie
✓ Snelle levering
✓ 30 dagen betalingstermijn
✓ Authentiek -PIXEL.dental

DISTRIBUTOR SPAIN / ITALY / Portugal
Akura

AKURA komt van "accuracy", wat precisie betekent en dat is wat wij willen brengen aan degenen die op ons vertrouwen. Wij zijn een team van professionele deskundigen op het gebied van houdingsergonomie, gezichtsvermogen, precisie en vergroting. Ons doel is uw gezondheid op het werk te verbeteren en de kwaliteit van uw dagelijks werk te verhogen. Wij werken mee aan educatieve opleidingen via AKURA ACADEMY en bevelen hoogwaardige producten aan van verschillende fabrikanten uit Noord-Europa.

Distributor Poland
fmdental

Wij bieden onze klanten innovatieve, klinisch bewezen, best gedocumenteerde wereldwijde technologieën op gespecialiseerde gebieden van tandheelkunde, regeneratieve chirurgie en implantologie. In samenwerking met gerenommeerde fabrikanten - wereldleiders in de medische en tandheelkundige industrie - bieden wij unieke oplossingen die FM Dental klanten ten goede komen met meetbare zakelijke kansen en verhoogde patiënttevredenheid.

reseller Belgium / Luxembourg
Dental Addict

Dental Addict is een distributiebedrijf voor tandheelkundige apparatuur voor mondzorgprofessionals, opgericht en beheerd door tandartsen.

Distributor denmark
Rønvig Syn&Ergonomi

Rønvig Syn & Ergonomi wil uw zicht en uw ergonomie de boost geven die uw werkdag ideaal en uw werkplezier hoog maakt. Onze focus ligt op kwaliteitsproducten zoals ExamVision-loepen, Focus LED-lampen, microscopen en Happy Necks-kussens. Onze opticiens en specialisten kunnen u adviseren om te werken op een manier die het fysieke welzijn en een goede werkhouding bevordert.

Distributor France
Lunea Groupe

LUNEA Group is een bedrijf dat sinds 2006 actief is op tandheelkundig gebied en een breed scala aan producten en diensten aanbiedt aan zowel tandheelkundige professionals als het grote publiek.

distributor UK
Evident

Evident is gewijd aan het brengen van producten voor de tandheelkunde die zijn ontworpen om het werk gemakkelijker te maken, de kwaliteit te verbeteren en de behandeling comfortabeler te maken voor patiënten. Opgericht door een tandarts, verliest Evident nooit de behoeften van onze klanten uit het oog en biedt dezelfde kwaliteit van dienstverlening die we van anderen verwachten.

Producten gemaakt door experts - verkocht door experts - gebruikt door experts!

distributor cananda
CURION

Breng tandheelkunde naar het volgende niveau. Met cutting-edge, exclusieve producten en onderwijs over innovatieve methoden, wij upskill uw bedrijf om het allerbeste uw beroep te bieden heeft.

Dynamize uw tandheelkundige praktijk vandaag.

Distributor Jordan (MENA)
Plus+ Dental Supplies

Het hoofddoel van Plus+ Dental Supplies is het leveren van een volledig assortiment tandheelkundige producten aan onze eindklanten, die bijna altijd tandartsen zijn. Wij willen "één adres voor alles" creëren.

South-africa
Enamel Clinic

Het merk Enamel Dentistry richt zich op preventie, omdat dit het behoud van uw tandgezondheid garandeert. Behandeling zal voor de meesten van ons onvermijdelijk zijn. Ons unieke inzicht heeft baanbrekende behandelingsopties ontwikkeld die uw tandstructuur behouden.

Distributor Australia / New Zealand
Happynecks Ltd

Onze partners bij ANZ brachten de Happynecks® kussens naar de andere kant van de wereld.