dirstributor norway
Technomedics

Het aandachtsgebied van Technomedics is altijd innovatieve kwaliteitsproducten geweest - iets anders dan anders. Wij zijn regelmatig in gesprek met specialisten om de behoeften en wensen te achterhalen en ervoor te zorgen dat de producten van onze leveranciers van de hoogste kwaliteit zijn.

DISTRIBUTOR SPAIN / ITALY / Portugal
Akura

AKURA komt van "accuracy", wat precisie betekent en dat is wat wij willen brengen aan degenen die op ons vertrouwen. Wij zijn een team van professionele deskundigen op het gebied van houdingsergonomie, gezichtsvermogen, precisie en vergroting. Ons doel is uw gezondheid op het werk te verbeteren en de kwaliteit van uw dagelijks werk te verhogen. Wij werken mee aan educatieve opleidingen via AKURA ACADEMY en bevelen hoogwaardige producten aan van verschillende fabrikanten uit Noord-Europa.

International reseller
KARMA Dentistry

KARMA Dentistry is een online platform voor uitgebreide tandheelkundige opleiding. Wij bevorderen en faciliteren permanente educatie van hoge kwaliteit met slechts één doel: onze patiënten de beste tandheelkundige zorg geven die ze kunnen krijgen. Familie tandheelkunde of het soort zorg dat men zelf zou willen ontvangen is de rode draad. Wij zorgen en geloven in comfortabele en hoogwaardige tandheelkundige zorg. 

BeNelux distributor
4CleverDental

4CleverDental (4CD) – proud partner van ExamVision NL - is leverancier van diverse innovatieve producten voor de dentale professionals en biedt instrumenten met een duidelijk toegevoegde waarde voor tandarts & patiënt waarbij kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

Distributor Netherlands
Easier Dental Care

Easier Dental Care is opgericht in 2011 en is een tandheelkundige leverancier en dienstverlener op de Nederlandse en Belgische tandheelkundige markt. Onze missie is de patiënt door middel van innovatieve en kwalitatieve producten, die het lichaam zo min mogelijk belasten, een gezondere dentale behandeling te bieden met als doel het welzijn van de patiënt te bevorderen.

Distributor Poland
fmdental

Wij bieden onze klanten innovatieve, klinisch bewezen, best gedocumenteerde wereldwijde technologieën op gespecialiseerde gebieden van tandheelkunde, regeneratieve chirurgie en implantologie. In samenwerking met gerenommeerde fabrikanten - wereldleiders in de medische en tandheelkundige industrie - bieden wij unieke oplossingen die FM Dental klanten ten goede komen met meetbare zakelijke kansen en verhoogde patiënttevredenheid.

Distributor denmark
Rønvig Syn&Ergonomi

Rønvig Syn & Ergonomi wil uw zicht en uw ergonomie de boost geven die uw werkdag ideaal en uw werkplezier hoog maakt. Onze focus ligt op kwaliteitsproducten zoals ExamVision-loepen, Focus LED-lampen, microscopen en Happy Necks-kussens. Onze opticiens en specialisten kunnen u adviseren om te werken op een manier die het fysieke welzijn en een goede werkhouding bevordert.

distributor UK
Evident

Evident is gewijd aan het brengen van producten voor de tandheelkunde die zijn ontworpen om het werk gemakkelijker te maken, de kwaliteit te verbeteren en de behandeling comfortabeler te maken voor patiënten. Opgericht door een tandarts, verliest Evident nooit de behoeften van onze klanten uit het oog en biedt dezelfde kwaliteit van dienstverlening die we van anderen verwachten.

Producten gemaakt door experts - verkocht door experts - gebruikt door experts!

Distributor France
Lunea Groupe

LUNEA Group is een bedrijf dat sinds 2006 actief is op tandheelkundig gebied en een breed scala aan producten en diensten aanbiedt aan zowel tandheelkundige professionals als het grote publiek.

Distributor Jordan (MENA)
Plus+ Dental Supplies

Het hoofddoel van Plus+ Dental Supplies is het leveren van een volledig assortiment tandheelkundige producten aan onze eindklanten, die bijna altijd tandartsen zijn. Wij willen "één adres voor alles" creëren.

distributor cananda
CURION

Breng tandheelkunde naar het volgende niveau. Met cutting-edge, exclusieve producten en onderwijs over innovatieve methoden, wij upskill uw bedrijf om het allerbeste uw beroep te bieden heeft.

Dynamize uw tandheelkundige praktijk vandaag.

Distributor South-africa
Enamel Clinic

The Enamel Dentistry brand will focus on prevention as this will ensure the preservation of your dental health. Treatment will, for most of us, be inevitable. Our unique understanding has pioneered treatment options which will preserve your tooth structure.

Distributor Australia / New Zealand
Happynecks Ltd

Our partners in ANZ brought the Happynecks® pillows to the other side of the world.

Reseller Germany
Dentalkauf24

Dentalkauf24 ist Ihr zuverlässiger Dentalhandel für Zahnärzte, Kieferorthopäden, Zahntechniker, Dentallabore und Universitäten zahnmedizinischer Studiengänge sowie deren Studenten mit einer großen Auswahl an Equipment im Bereich Dentalbedarf. Neben dem Verkauf von Neugeräten sind wir ebenso ein kompetenter Ansprechpartner für Reparaturen und Wartungen von Dentalgeräten vor Ort in den Regionen Dresden, Leipzig und Nürnberg.

reseller Belgium / Luxembourg
Dental Addict

Dental Addict est une entreprise de distribution de matériel dentaire à l’attention des professionnels de la santé bucco-dentaire créée et gérée par des dentistes.