Karma Dentistry

Karma staat voor tandheelkunde zoals het hoort. Tandheelkunde volgens het woord van Hippocrates. Vandaag de dag zijn de mogelijkheden eindeloos, de wetenschappelijke kennis is evident en er zijn zoveel wegen om uit te kiezen. De resultaten van deze beslissingen kunnen grote gevolgen hebben voor onze patiënten en voor u als behandelaar.

blue®m

blue®m is een toonaangevend mondverzorgingsmerk uit Nederland. Een bedrijf met een missie om gezondheid en welzijn te verbeteren door middel van mondverzorging. Met een meer dan 10 jaar bewezen track-record in de tandheelkundige industrie, is blue®m verkrijgbaar in meer dan 50 landen met een bekroonde professionele mondverzorgingscollectie voor het dagelijks leven.

Digital Smile Design

Met DSD kunt u als team betere glimlachen ontwerpen, de behandeling effectiever plannen, gepercipieerde waarde creëren en de acceptatie van de casus verhogen, betere behandelingen op een efficiëntere manier uitvoeren.

DENTCYC

DENTCYC biedt het eerste concept voor herbruikbare mondwaterbekers. Het concept omvat petroleumvrije herbruikbare bekers, herbebossing namens partnerpraktijken en tandheelkundige marketing om praktijken te helpen hun duurzame oriëntatie te communiceren. Zo creëert DENTCYC een duurzame oplossing voor het bestaande probleem van wegwerpbekers en een manier om de ecologische voetafdruk te verkleinen.

Slow Dentistry Global Network®

Wij streven ernaar de zorgnormen in tandartspraktijken wereldwijd te verbeteren om uw veiligheid, welzijn, comfort en begrip te waarborgen.

Naturebrush

NATUREbrush heeft zich tot taak gesteld onnodig plastic afval in de tandartspraktijk te verminderen. De NATUREbrush is de eerste tandenborstel van bamboe die de conventionele plastic tandenborstel voor eenmalig gebruik vervangt. Bovendien kunt u de NATUREbrush na eenmalig gebruik gewoon blijven gebruiken. Kortom: plastic wordt bamboe!

DSA / Dental International

Nederlandse behandelapparatuur met ingebouwde lucht- en watervoorziening. Dus geen leidingen en geen hoge extra kosten. Bespaar op leidingen, investeer in apparatuur.

Imetric4D

De iCam 4D is een revolutie in de workflow voor multi-implantaire restauraties. Deze opwindende nieuwe technologie heeft enorme voordelen voor de patiënt en alle betrokken partijen, van tandarts tot productie. De iCam 4D-technologie vermindert de behandeltijd en het aantal bezoeken, en elimineert aanzienlijke hardware-, personeels- en productiekosten. Het is de enige technologie die voorspelbare en nauwkeurige resultaten garandeert, onafhankelijk van de operator.

nano. Die Zahnbürste

nano. De tandenborstel. staat voor zachte tandverzorging en duurzame mondhygiëne. De tandenborstels met 20.000 ultrazachte haren reinigen zeer grondig en zachter dan conventionele tandenborstels. Met onze tandpastatabletten gebruikt u slechts zoveel als nodig is en bespaart u veel plastic afval.

MEGAGEN

MegaGen levert producten voor tandheelkundige implantologie, restauratieve tandheelkunde en bot- en weefselregeneratie. Begonnen door clinici en gedreven door clinici, MegaGen is altijd geweest en zal altijd blijven, het ontwikkelen van de best mogelijke instrumenten en oplossingen om tandheelkundige professionals te helpen de best mogelijke resultaten voor hun patiënten te bereiken en gelukkige glimlachen te creëren!

Greenviu

Als onderdeel van de medische industrie is de veiligheid van onze patiënten en het succes van onze procedures onze hoogste prioriteit. We zijn daarom beperkt in hoe ver onze ecologische voetafdruk kan worden verkleind. Greenviu streeft ernaar materialen, energie-uitgaven en afvalproductie te verminderen door zich te richten op het vervangen van gangbare producten en praktijken door producten en strategieën die een hogere duurzaamheid bereiken.

Verband Deutscher Dentalhygieniker

De Vereniging van Duitse Mondhygiënisten (VDDH), gevestigd in Grafing bij München, is opgericht in 2014. Momenteel vormen tien mondhygiënisten, die in verschillende instellingen en in heel Duitsland zijn opgeleid, het bestuur van de VDDH.

Dr. Heffs

Als tandartsen geloven wij dat preventie de sleutel is tot schone en gezonde tanden. Daarom hebben we Dr. Heff's Remarkable Mints uitgevonden: om u te helpen uw tanden de hele dag door beter te verzorgen.

Zahnärtze kammer Bremen

De Kamer van Tandartsen is de professionele vertegenwoordiging van alle tandartsen in Bremen en Bremerhaven. Alle tandartsen in de deelstaat Bremen zijn bij ons aangesloten.

International Association of Dental Students

De vereniging vertegenwoordigt de belangen van meer dan 200.000 tandheelkundige studenten in ongeveer 60 landen wereldwijd en heeft haar centrale kantoor in het hoofdkantoor van de FDI World Dental Federation in Genève. De vereniging streeft naar educatieve en wetenschappelijke uitmuntendheid in de internationale projecten en initiatieven die zij beheert.

Belgische beroepsvereniging Mondhygiënisten

De Belgische Beroepsvereniging voor Mondhygiënisten (BBM) wil een representatieve vereniging voor de Belgische mondhygiënisten zijn om alle beroepsbelangen te verdedigen.

Mouthacid

Dagelijkse mondverzorging betekent meer dan tandenpoetsen en gezond eten. De kwaliteit en kwantiteit van het speeksel speelt een primordiale rol in de bescherming van onze tanden. MOUTHACID 3IN1 GEL is de eerste Europese gepatenteerde mondzuurremmer die 1) de speekselfunctie ondersteunt, 2) zuuraanvallen onmiddellijk stopt, 3) tanderosie voorkomt en 4) de symptomen van een droge mond verzacht.
Preventie is de toekomst.